CONTACT

MEEST GESTELDE VRAGEN

We doen ons uiterste best om alle items zo snel mogelijk aan te vullen. Uiteraard houden we je hiervan zo goed mogelijk op de hoogte. Heb je interesse in een artikel? Laat het ons dan weten via de mail (info@detailsforyou.nl) of via een van onze sociale media kanalen. Wij helpen je graag verder!

Het is (momenteel) alleen mogelijk om via IDeal te betalen.

Bij elke oorbel staan de afmetingen van het artikel vermeldt onder het kopje ‘extra informatie’. Naast de afmetingen vind je hier ook het gewicht van de oorbel. Mocht je andere specifieke vragen hebben over een artikel, dan helpen wij je natuurlijk graag verder. Dit kan via de mail (info@detailsforyou.nl) of via onze sociale media kanalen.

Mocht je meer dan €50,- besteden in onze webshop, dan is de verzending GRATIS. Anders wordt er €1,95 aan verzendkosten gevraagd.

Op werkdagen besteld, de volgende dag verzonden. Uiteraard doen wij ons uiterste best om jouw bestelde artikelen, zo snel mogelijk bij jou te bezorgen!

Wij versturen onze pakketjes alleen binnen Nederland.

Maak je geen zorgen! Al onze pakketjes passen door de brievenbus. Het is dus geen enkel probleem als je niet thuis bent!

Allereerst onze excuses! Het is natuurlijk nooit onze bedoeling geweest om beschadigde of verkeerde artikelen te leveren. Mocht dit wel het geval zijn, stuur dan een mail naar: info@detailsforyou.nl met daarin alle gegevens (eventueel foto’s van het beschadigde artikel) en zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Vanwege hygiënische redenen is het niet mogelijk om je bestelling te ruilen of te retourneren. Mocht het gaan om een productiefout is dit uiteraard wel mogelijk. Bekijk voor meer informatie onze algemene voorwaarden.