ZOMERSE OORBELLEN

Ook zo’n zin om zomerse oorbellen te dragen? Dan ben je bij Details for You aan het juiste adres. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om op het terras op te vallen met mooie statement oorbellen. Statement oorbellen kunnen namelijk veel meer doen voor jou en je outfit dan dat je denkt. Wij zijn van mening dat oorbellen je écht kunnen laten stralen.

Zomerse oorbellen kenmerken zich door opvallende kleuren en vormen. Populaire kleuren van deze zomer zijn turquoise, oranje, roze en wit. Uiteraard ben je hier natuurlijk helemaal vrij in. Hoe opvallender de kleur, hoe zomerse de oorbel!

Opvallende oorbellen

Zomer en opvallend zijn worden die in de oorbellen wereld vaak samen met elkaar gepaard gaan. Opvallende oorbellen maken je outfit af. Zij hebben een imago die de show kunnen stelen. Is je kledingstijl wat eenvoudiger en je draagt opvallender oorbellen, zullen zij het geheel prachtig af stijlen.

Soms wil je een andere leuk, maar heb je geen zin in een totale metamorfose. Een verandering in je stijl is ook niet per se nodig, maar een keer een andere oorbel kan al heel veel doen. Ga eens voor een andere kleur oorbel en je steelt zeker weten de show!

Oorbellen voor elke vrouw – Details for You

In ons assortiment vind je oorhangers voor elke vrouw, voor elke outfit en voor elke gelegenheid. Kies uit grote statement oorbellen of juist wat kleinere oorbellen. Oorbellen zijn er in allerlei verschillende kleuren; goud, roze, rood, turquoise, wit etc…

De oorbellen van Details for You laten jou in ieder geval stralen! Volg ons op sociale media om op de hoogte te blijven van de laatste trends: Facebook en Instagram.