KLEURRIJKE OORBELLEN

Ook zo gek op kleurrijke statement oorbellen? Bij Details for You zit je dan goed, op onze website vind je een diverse keuze aan verschillende opvallende kleuren. Zin in een roze bloemen jurk? Dan zullen de roze oorbellen geweldig matchen bij jouw jurkje. Een voordeel aan opvallende kleurrijke oorbellen is dat je van iedere outfit iets origineels kan maken. Ze maken een statement bij iedere kledingkeuze en zijn zeker succes verzekerd. De vrolijke kleurtjes sluiten heel goed aan bij de huidige mode trends. Deze oorbellen zijn ook echt voor fashionlovers en kunnen niet ontbreken in jouw oorbellen collectie.

Statement oorbellen in opvallende kleuren

Een eenvoudig zwart shirt aan? Probeer dan eens de multicolor oorbellen, de vrolijke oorbellen met een verscheidenheid van kleurtjes en een touch of goud. Zij laten je zeker stralen en zullen goed combineren bij je andere sieraden. Zomerse felle kleuren doen het altijd goed, in diverse verschillende materialen. Zo maak je iedere oorbel uniek en speciaal, kralen in felle kleuren of een opvallende dierenprint, mat goud of glans goud. Bij Details for You vind je ze allemaal!!!

Stijlvolle-gekleurde oorbellen

Zoveel vrouwen en dus ook zoveel verschillende smaken, dus veel stijlvolle en kleurrijke oorbellen bij Details for You. De ene vrouw houdt van subtiel en classy terwijl de ander wilt uitpakken grote gekleurde oorbellen. Met elke oorbel kan je je outfit een persoonlijk tintje geven. Ieder seizoen spelen wij hierop in en zullen dan met zorg een nieuwe collectie oorbellen neerzetten. Met verschillende materialen en opvallende kleuren kunnen we jouw oorbellen collectie up-to-date maken.

Ben je opzoek naar een leuk cadeautje voor een vriendin, zus, (schoon)moeder? Bij DFY pakken we het heel mooi in en doen daar op verzoek een lief kaartje bij om er een persoonlijke boodschap aan toe te voegen. Zo maak je er een heel speciaal cadeautje van en zal die speciale persoon stralen met jouw persoonlijke boodschap.

Blijf op de hoogte van de laatste trends door ons te volgen op Instagram en Facebook.