KLEINE OORBELLEN

Met kleine oorbellen kun je een uitstekende statement creëren. Ze zijn vaak apart en vallen niet alleen op qua formaat. Je kan ze vaak herkennen door hun opvallende kleurtjes en vormen, door verfijning een snoepje in je oren.
Bij Details for You vindt je in het huidige assortiment diversen modellen en dus voor elk wat wils. Een heerlijke strandfeestje, een festival of een etentje met vrienden er is altijd wel een gelegenheid om kleine statement oorbellen te dragen.

Cadeau voor jouw

Draag je liever grotere opvallende oorbellen? Bekijk dan onze collectie statement oorbellen. Onze producten worden altijd mooi en luxe verpakt dat het ook heel leuk is om cadeau te geven. Een lief kaartje erbij om een heel speciaal persoon bijzonder te laten voelen? Ook dat doen wij graag voor jouw!! Geef dit even aan bij notities op je betaalformulier. Zo wordt jouw cadeau heel persoonlijk en zal het uitpakken een feestje zijn.

Op onze sociale media kanalen delen wij wekelijks de laatste trends op het gebied van oorbellen! Volg ons dus zeker op Facebook en Instagram!