IMAGO OORBELLEN

Je imago is je meest persoonlijke visitekaartje. Je bewust zijn van je uitstraling, zodat je hier optimaal gebruik van kunt maken. Want wie wil er nu geen sterke persoonlijkheid? En dat creëer je met imago-oorbellen!

Creëer je eigen stijl

Met een eigen stijl laat je iets van je binnenkant zien, zoals zakelijk, creatief, frivool etc. Je eigen stijl vinden is weten wat je doel is, voor welke situatie het is en hoe je hier op kunt afstemmen. En statement oorbellen dragen daar zeker aan bij. Als je op de hoogte bent van alle mogelijkheden, zoals je beste kleuren, materialen die echt bij je passen, kun je je eigen stijl ontwikkelen en verfijnen. 

Opvallen met imago oorbellen

Ga voor echte statement oorbellen om jouw look compleet te maken. Met statement oorbellen maak jij een statement! Statement oorbellen kunnen zowel voor overdag als in de avond. We zien de statement oorbellen op dit moment in veel goud, bij Details for You ben je dan aan het juiste adres. Ga voor echte statement oorbellen om jouw look compleet te maken. Ben je al gewend aan opvallende oorbellen dan zullen ze je imago alleen maar versterken.

Toevoeging aan je outfit

Met een aantal mooie oorbellen in je collectie kun je ieder kledingstuk uit je garderobe zonder moeite aankleden en jezelf een nieuwe look geven. Denk bijvoorbeeld aan een casual jeans en shirt in een uni kleur. Een paar multi color statement oorbellen erbij en je hebt een opvallende look gecreëerd.

Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste trends!