GROTE OORBELLEN

Grote oorbellen zijn vaak opvallender, maar zijn ook vaak gemaakt in een bijzondere kleur. Wij maken vaak gebruik van bijzondere materialen, zoals resin, kralen, natuurstenen en bijzondere stofjes. Bij Details for You vind je daardoor een groot assortiment in bijzondere oorbellen, van grote ronde oorbellen tot lange oorbellen, kortom voor elk wat wils. Van grote oorbellen kan je nooit genoeg hebben, zoals een opvallende kleur.

Gouden oorbellen

Wil je eens lekker opvallen tijdens een feestje of etentje, een gezellig avondje uit of een andere bijzondere gelegenheid? Of durf jij gewoon op te vallen met gouden statement oorbellen? Bij Details for You hebben we veel oorbellen die afgewerkt zijn met gouden details. Gouden oorbellen geven een luxe uitstraling en trekken zeker de aandacht. Gecombineerd met een leuke outfit, style je gegarandeerd je imago in iets speciaals. Kleinere gouden creolen in diverse materialen zoals met miyuki kralen, natuursteentjes of naturel zijn heel fijn voor dames die statement oorbellen een beetje eng vinden en toch zichzelf bijzonder willen voelen. Bekijk ze in onze mooie webshop.

Hoe onderhoud ik mijn oorbellen?

Het is raadzaam om je oorbellen op een droge plek te bewaren, dus vermijd de badkamer. Hierdoor blijven je oorbellen veel langer mooi.

Let goed op met parfum of andere cosmetica. Spray je parfum nooit direct op je oorbellen en probeer niet op de huid te komen die in aanraking komt met je sieraad. Kijk ook uit met haarlak.

Doe je oorbellen af met sporten en zwemmen. Zweet, chloor en zeewater kunnen een negatief effect hebben op je oorbellen. Gebeurt dit allemaal toch per ongeluk, spoel de sieraden direct af en maak ze goed droog. Zo blijf je heel lang veel plezier houden van je sieraden van Details for You!!!

Op de hoogte blijven van de laatste trends? Volg ons dan op Instagram en Facebook.