Cadeau voor haar: wij weten wat vrouwen willen!

Eigenlijk… zijn wij vrouwen helemaal niet moeilijk als het gaat om cadeaus. Vrouwen zijn altijd blij met een kleine attentie of een geschenkje. Wij, van Details for You, hebben de leukste items uit onze webshop voor je klaargezet. Kies jij een mooie oorbel en/of armband uit? Dan zorgen wij dat het mooi wordt ingepakt!

Statement oorbellen cadeau

Je kent het wel een speciaal iemand, zij die de wereld een beetje leuker maakt, zij die er altijd voor je is. Je moeder, zus, oma, tante, nichtje, vriendin of buurvrouw. Op zoek naar het mooiste en liefste cadeau voor haar? Dan zit je bij Details for You zeker goed! In ons assortiment statement oorbellen hebben we zorgvuldig uitgezochte collectie. Ga je voor opvallende oorbellen of kies je liever iets bescheidener, we hebben het allemaal en je kunt het overal bij combineren. Goud is de trend dit seizoen en bij Details for You zit je dan op het juiste adres. 

Originele cadeaus voor haar

Wij hebben ook geweldige armbandjes in de collectie. Hoe leuk is het om deze aan die ene speciale vrouwspersoon te geven? Een speciaal cadeau voor haar, een waarvan je weet dat haar dag niet meer stuk kan. Zo wordt het een sieraad met een boodschap en zal zij haar statement oorbellen of armbanden dragen met heel veel liefde.

Luxe cadeau voor haar

We pakken de sieraden speciaal mooi voor haar in met vloeipapier, lintjes en heel veel liefde en op verzoek sturen we een kaart mee met een lieve boodschap van jouw! Jouw cadeau voor haar zal zo’n verrassing zijn, dat ze gegarandeerd zal stralen. 

Musthave oorbellen

Statement oorbellen zijn ook een musthave in jouw sieraden dames collectie en bij Details for You ga je die zeker vinden.

Volg ons op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van de laatste trends!